Káli-medencéről

Káli Panoráma Resort | Káli-medencéről

A gasztronómia nyomában: Hová érdemes betérni az ízek szerelmeseinek a Káli-medencében?

A Káli-medence Magyarország egyik legimpozánsabb gasztronómiai kínálatát felvonultató térségévé emelkedett az elmúlt évek során. Nem ritka, hogy az ide látogató vendégek a rendelkezésre álló férőhelyeket teljesen megtöltik, így főként a nyári időszakban ajánlatos előzetesen asztalt foglalni. Az ételkészítés művészetét a vendéglátóhelyek kiváló szakemberein kívül a környező kistermelők által biztosított, helyi összetevőkből, szívvel-lélekkel megtermelt és előállított alapanyagok szolgáltatják. A helyi termékek minősége elsőrangú, felsorolni is nehéz volna, hogy mi mindent érdemes megkóstolni! Példának kedvéért: a térség széles körű sajtkínálattal és a végtelenségig sorolható borválasztékkal dicsekedhet.
De ne rohanjunk előre a borok világába – egy másik bejegyzés csak a borokról fog szólni! – először is együnk egy jót!
A továbbiakban az általunk javasolt éttermek, bisztrók listája olvasható, a link az egyes helyek weboldalára kalauzol Benneteket:

Ha netán volt szerencséd a felsorolt éttermek mindegyikét kipróbálni és többre vágysz, vagy egy hosszabb biciklitúra alkalmával a Káli-medencét elhagyva megéheztél, akkor ajánlom figyelmedbe a Balaton körüli gasztrotérképet!

Árkalkuláció
és online foglalás

Kalkuláld ki és foglald le pihenésed online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!

Exkluzív ajánlatok

Értesülj elsőként
legújabb ajánlatainkról,
last minute kedvezményeinkről!

feliratkozom

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legjobb ajánlatainkról!

Hírleveleinkben tájékoztatunk különleges, személyre szóló és last minute ajánlatainkról.

Fedezd fel a Káli-medencét!

Ha kedvet kaptál a Káli-medence felfedezésére, ne habozz, egész évben vár a Káli Panorama Resort, ami tökéletes főhadiszállás és pihenőpont ennek a gyönyörű vidéknek a bejárásához!
További programok