Áraink

Elő- és utószezon
november 1. – április 30.

Főszezon
május 1. – október 30.

Kiemelt napok
ünnepnapok

vasárnap – csütörtökpéntek – szombatvasárnap – csütörtökpéntek – szombatvasárnap – csütörtökpéntek – szombat
Romantikus kisház55 000 Ft 65 000 Ft 65 000 Ft 75 000 Ft 85 000 Ft 85 000 Ft
Présház 2-4 fő62 000 Ft 67 000 Ft67 000 Ft 72 000 Ft 85 000 Ft 85 000 Ft
Présház 5-6 fő73 000 Ft 78 000 Ft 78 000 Ft 87 000 Ft 95 000 Ft 95 000 Ft
Présház 7-8 fő92 000 Ft 97 000 Ft 97 000 Ft108 000 Ft 115 000 Ft 115 000 FtIFA: Áraink az idegenforgalmi adót NEM tartalmazzák!

Házikedvenc ( kutya ) felár:  2.000 Ft/éj, a foglaló felületen opcionálisan hozzáadható.

Ünnepnapokon az árváltozás jogát fenntartjuk!

Vendégházaink minimum 3 éjszakára foglalhatóak.

Egy- és kétéjszakás kaland – ilyenre is van lehetőség, abban az esetben, 

Foglalási díj fizetése: 25% előleget kérünk, melyet a foglaló felületen bankkártyával, OTP és K&H Szép Kártyával tudsz rendezni vagy 3 napon belül banki utalhatod is.
A fennmaradó 75% az érkezést megelőző 3. napig teljesítendő az előbb említett fizetési módok egyikével vagy érkezéskor készpénzben is rendezheted.

Fizetési módok: Készpénzben, bankkártyával a webes felületen, banki átutalással, OTP Szép Kártyával vagy K&H Szép Kártyával.
Elfogadóhely neve: Káli Panorama Resort

Lemondási feltételek: Ha a foglalás az érkezési dátumot megelőző 14. napig lemondásra kerül, akkor az előleget visszautaljuk. Ezt követően nem áll módunkban visszafizetni az előleget.

Időpontmódosítás: felár nélkül az érkezést megelőző 15. napig van lehetőség, szabad helyek függvényében.

Házikedvenc ( kutya ) felár: 2.000Ft/éj, mely a foglalási díjon felül fizetendő! 

Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy a foglalás elküldésével tudomásul veszitek és elfogadjátok a házirend szabályait!

„AHOGY KAPOD, ÚGY SZERETNÉNK VISSZAKAPNI!”

NTAK előírás: A hatályos jogszabályi követelményeknek való megfelelés miatt kötelesek vagyunk vendégeink személyes adatait az okmányaik szkennelésével továbbítani a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ részére. Ezt a foglalás elküldését követően visszaigazoló levelünkben is le fogjuk írni, sőt Ti is el tudjátok végezni az okmány szkennelését, így érkezéskor már nem kell ezzel vacakolni. Egyéb esetben kérjük a személyi azonosító okmányt a megérkezés után add át a fogadó személyzetnek szkennelés céljából. Amennyiben az okmány átadása megtagadásra kerül, sajnálatos módon a foglalást azonnal töröljük.

Érkezés/távozás: A bejelentkezés az érkezés napján 15.00 órától lehetséges. A szállást az elutazás napján 10:00 óráig el kell hagyni. Amennyiben a foglaltság lehetővé teszi, természetesen rugalmasok vagyunk az érkezés és elutazás időpontját illetően. Mindenképpen előre egyeztetés szükséges, mivel nem tartózkodunk a házaknál!

Fűtés/hűtés: A házakat klímával, elektromos radiátorral és kandallóval tudjátok fűteni/hűteni. Kérlek, hogy a természet megóvása érdekében feleslegesen ne pazarold az energiát.

A vendégházban dohányozni szigorúan TILOS!

Jacuzzi: A jacuzziba ételt és italt bevinni szigorúan tilos! A jacuzzit mindenki saját felelősségére használhatja. Kérünk tartsd be a jakuzzi etikettet!

Tűzrakás: Tüzet rakni a kijelölt tűzrakóhelyen lehet a tűzvédelmi szabályok szigorú betartásával. A házak teraszain faszenes grill berendezés áll rendelkezésetekre, használatkor minden esetben told ki a terasz fedett része alól! Kizárólag 18 éven felüli személy üzemelheti be. Használat után minden esetben győződjetek meg afelől, hogy a tüzet eloltottátok.

Parkoló: Mindkét háznál bőségesen van hely parkolni!

Berendezések: A házat tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra. A berendezések ( konyha, grillező, stb ) nem rendeltetésszerű használatból adódó́ esetleges anyagi karokért vagy balesetekért nem vállalunk felelősséget. A benti berendezési és használati tárgyakat ne vigyétek ki a kertbe. A dekorációs tárgyakat ne használjátok! A nem rendeltetésszerű használattal okozott károkért a vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt kötelesek megtéríteni.

Házikedvenc: Kérjük, hogy fokozottan figyeljetek kutyusotokra, főként miközben a házban tartózkodnak. A szezon közepén nagyon kellemetlen egy nem várt szőnyegtisztíttatás, az ajtó kaparásából eredő károk javítása pedig nagyon költséges!

Árkalkuláció
és online foglalás

Kalkuláld ki és foglald le pihenésed online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!

Exkluzív ajánlatok

Értesülj elsőként
legújabb ajánlatainkról,
last minute kedvezményeinkről!

feliratkozom

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legjobb ajánlatainkról!

Hírleveleinkben tájékoztatunk különleges, személyre szóló és last minute ajánlatainkról.

Fedezd fel a Káli-medencét!

Ha kedvet kaptál a Káli-medence felfedezésére, ne habozz, egész évben vár a Káli Panorama Resort, ami tökéletes főhadiszállás és pihenőpont ennek a gyönyörű vidéknek a bejárásához!