Áraink

Elő- és utószezon
szeptember 27. – május 19.

Középszezon
május 20. – június 23.
augusztus 22. – szeptember 26.

Főszezon
június 24. – augusztus 21.

vasárnap – csütörtökpéntek – szombatvasárnap – csütörtökpéntek – szombatvasárnap – csütörtökpéntek – szombat
Romantikus kisház35 000 Ft 45 000 Ft 45 000 Ft 55 000 Ft 55 000 Ft 65 000 Ft
Présház 2-4 fő54 000 Ft 66 000 Ft66 000 Ft 80 000 Ft 80 000 Ft 96 000 Ft
Présház 5-6 fő67 000 Ft 79 000 Ft 79 000 Ft 95 000 Ft 95 000 Ft 114 000 Ft
Présház 7-8 fő80 000 Ft 92 000 Ft 92 000 Ft110 000 Ft 110 000 Ft 132 000 Ft


IFA: Áraink az Idegenforgalmi Adót tartalmazzák!

Házikedvenc ( kutya ) felár:  2.000 Ft/éj, a foglaló felületen opcionálisan hozzáadható.

Ünnepnapokon az árváltozás jogát fenntartjuk!

Vendégházaink minimum 2 éjszakára foglalhatók!

Foglalási díj fizetése: 25% előleget kérünk, melyet a foglaló felületen bankkártyával, OTP és K&H Szép Kártyával tudsz rendezni vagy 3 napon belül banki utalhatod is.
A fennmaradó 75% az érkezést megelőző 3. napig teljesítendő az előbb említett fizetési módok egyikével vagy érkezéskor készpénzben is rendezheted.

Fizetési módok: Készpénzben, bankkártyával a webes felületen, banki átutalással, OTP Szép Kártyával vagy K&H Szép Kártyával.
Elfogadóhely neve: Káli Panorama Resort

Lemondási feltételek: Ha a foglalás az érkezési dátumot megelőző 14. napig lemondásra kerül, akkor az előleget visszautaljuk. Ezt követően nem áll módunkban visszafizetni az előleget.

Időpontmódosítás: felár nélkül az érkezést megelőző 15. napig van lehetőség, szabad helyek függvényében.

Házikedvenc ( kutya ) felár: 2.000Ft/éj, mely a foglalási díjon felül fizetendő! 

Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy a foglalás elküldésével tudomásul veszitek és elfogadjátok a házirend szabályait!

„AHOGY KAPOD, ÚGY SZERETNÉNK VISSZAKAPNI!”

NTAK előírás: A hatályos jogszabályi követelményeknek való megfelelés miatt kötelesek vagyunk vendégeink személyes adatait az okmányaik szkennelésével továbbítani a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ részére. Ezt a foglalás elküldését követően visszaigazoló levelünkben is le fogjuk írni, sőt Ti is el tudjátok végezni az okmány szkennelését, így érkezéskor már nem kell ezzel vacakolni. Egyéb esetben kérjük a személyi azonosító okmányt a megérkezés után add át a fogadó személyzetnek szkennelés céljából. Amennyiben az okmány átadása megtagadásra kerül, sajnálatos módon a foglalást azonnal töröljük.

Érkezés/távozás: A bejelentkezés az érkezés napján 15.00 órától lehetséges. A szállást az elutazás napján 10:00 óráig el kell hagyni. Amennyiben a foglaltság lehetővé teszi, természetesen rugalmasok vagyunk az érkezés és elutazás időpontját illetően. Mindenképpen előre egyeztetés szükséges, mivel nem tartózkodunk a házaknál!

Fűtés/hűtés: A házakat klímával, elektromos radiátorral és kandallóval tudjátok fűteni/hűteni. Kérlek, hogy a természet megóvása érdekében feleslegesen ne pazarold az energiát.

A vendégházban dohányozni szigorúan TILOS!

Jacuzzi: A jacuzziba ételt és italt bevinni szigorúan tilos! A jacuzzit mindenki saját felelősségére használhatja. Kérünk tartsd be a jakuzzi etikettet!

Tűzrakás: Tüzet rakni a kijelölt tűzrakóhelyen lehet a tűzvédelmi szabályok szigorú betartásával. A házak teraszain faszenes grill berendezés áll rendelkezésetekre, használatkor minden esetben told ki a terasz fedett része alól! Kizárólag 18 éven felüli személy üzemelheti be. Használat után minden esetben győződjetek meg afelől, hogy a tüzet eloltottátok.

Parkoló: Mindkét háznál bőségesen van hely parkolni!

Berendezések: A házat tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra. A berendezések ( konyha, grillező, stb ) nem rendeltetésszerű használatból adódó́ esetleges anyagi karokért vagy balesetekért nem vállalunk felelősséget. A benti berendezési és használati tárgyakat ne vigyétek ki a kertbe. A dekorációs tárgyakat ne használjátok! A nem rendeltetésszerű használattal okozott károkért a vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt kötelesek megtéríteni.

Házikedvenc: Kérjük, hogy fokozottan figyeljetek kutyusotokra, főként miközben a házban tartózkodnak. A szezon közepén nagyon kellemetlen egy nem várt szőnyegtisztíttatás, az ajtó kaparásából eredő károk javítása pedig nagyon költséges!

Árkalkuláció
és online foglalás

Kalkuláld ki és foglald le pihenésed online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben!

Exkluzív ajánlatok

Értesülj elsőként
legújabb ajánlatainkról,
last minute kedvezményeinkről!

feliratkozom

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj legjobb ajánlatainkról!

Hírleveleinkben tájékoztatunk különleges, személyre szóló és last minute ajánlatainkról.

Fedezd fel a Káli-medencét!

Ha kedvet kaptál a Káli-medence felfedezésére, ne habozz, egész évben vár a Káli Panorama Resort, ami tökéletes főhadiszállás és pihenőpont ennek a gyönyörű vidéknek a bejárásához!