Apartmanjaink

Káli Panoráma Resort

A Káli Panorama Resorts a Káli-medence szívében biztosít teljes kikapcsolódást a szabadidejüket hegyvidéki- és tóparti környezetben tölteni kívánók számára. Szálláshelyünk minden igényt kielégítő megoldást nyújt a Balaton-felvidék legszebb környezetében, mely garantálja az Ön gondtalan pihenését. Gyönyörködjön a naplementében a panorámás pezsgőfürdőből, vagy élvezze a borospincék kínálta enyhülést egy nyári délután. A térségben szervezett programok keretein belül vendégeink egyéni igényeikre szabva fedezhetik fel a környék népszerű, rejtett természeti és kulturális kincseit.  
Restaurant Joomla Template

Stúdió Apartman

A hegyoldalba épített, egykori borospincéből átalakított kisház luxusa és légköre ideális ahhoz, hogy az itt töltött romantikus pillanatok örök élmények maradjanak.

Présház Apartmanok

A régió hangulatát és nyugalmát megtestesítő, két különálló apartmant magába foglaló vendégházunkat egy régi présházból alakítottuk ki annak érdekében, hogy az itt töltött élményeket autentikus vidéki környezetben, mindemellett megfelelő luxusban tölthessék!

Restaurant Joomla Template