Présház Apartman

Szeretné átélni milyen természethez közeli, autentikus vidéki környezetben kikapcsolódni?

2021-01-23
2021-01-25

Présház Apartmanok

A régió hangulatát és nyugalmát megtestesítő, két különálló apartmant magába foglaló vendégházunkat egy régi présházból alakítottuk ki annak érdekében, hogy az itt töltött élményeket autentikus vidéki környezetben, mindemellett megfelelő luxusban tölthessük! Az egymás tükörképére kialakított apartmanok neve Rizling és Tramini.

A balatoni kilátású épület középső részében található egy tágas, jól felszerelt, közös konyha és étkező, melyhez egy cserépkályha is tartozik. A két apartman közül a Tramini akadálymentesített.

A konyha felszereltsége: hűtőszekrény, főzőlap, étkészlet és edények, valamint kapszulás kávéfőző, melyhez a kapszulát biztosítjuk. A közös helyiségből nyílik a ház két szárnyán elhelyezkedő, egymástól teljes mértékben elkülönített és egymás tükörképére kialakított két lakrész, melyek saját, zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek. Mindkét lakrész 4-4 fő befogadására képes.

Az egyik apartman a Balatonra, míg a másik a szőlőhegyre néz. A lakrészek kétszintesek, az alsó részen a fürdőszoba, a televízió, valamint egy franciaággyá alakítható kanapé található, míg a fa lépcsővel megközelíthető felső szinten egy franciaágy került elhelyezésre. Az alsó szinten található televíziók Netflix-képesek és Smart funkcióval is bírnak.

Növeljük a kényelmet!

A magas komfortérzet és a kellemes kikapcsolódás érdekében apartmanjaink a következő felszereléseket tartalmazzák

Hűtőszekrény

Hűtőszekrény

Főzőlap

Főzőlap

Ágyazható kanapé

Ágyazható kanapé

Parkoló

Parkoló

Közös konyha

Közös konyha

Zuhanyzó

Zuhanyzó

Franciaágy

Franciaágy

Mozgássérült parkoló

Mozgássérült parkoló

Cserépkályha

Cserépkályha

Légkondicionáló

Légkondicionáló

Akadálymentesített

Akadálymentesített

Galéria

2

2

6

6

7

7

4

4

5

5

8

8

9

9

Every product is designed
10

10

11

11

12

12

13

13

14

14

15

15

16

16

17

17

18

18

19

19

20

20

21

21