Présház Apartman

Szeretné átélni milyen természethez közeli, autentikus vidéki környezetben kikapcsolódni?

Présház Apartmanok

A Káli-medence régiójának hangulatát és nyugalmát megtestesítő, két különálló apartmant magába foglaló vendégházunkat egy régi présházból alakítottuk ki annak érdekében, hogy az itt töltött élményeket autentikus vidéki környezetben, mindemellett megfelelő luxusban tölthessék. Az egymás tükörképére kialakított szállások neve Rizling és Tramini.
A balatoni kilátású épület középső részében található egy tágas, jól felszerelt, közös konyha és étkező, melyhez egy cserépkályha is tartozik. A két apartman közül a Tramini részben akadálymentesített.
A konyha felszereltsége: hűtőszekrény, főzőlap, étkészlet és edények, valamint kapszulás kávéfőző, melyhez a kapszulákat biztosítjuk. A közös helyiségből nyílnak a ház két szárnyán elhelyezkedő, egymástól teljes mértékben elkülönített és egymás tükörképére kialakított lakrészek, melyek saját, zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek.
Mindkét lakrész 4-4 fő befogadására képes. Az egyik apartman a Balaton irányába a Káli-medencére, míg a másik a szőlőhegyre néz. A lakrészek kétszintesek, az alsó részen a fürdőszoba és a televízióval, valamint egy franciaággyá alakítható kanapéval felszerelt nappali található, míg a fa lépcsővel megközelíthető felső, tetőtéri szinten egy franciaágyas hálószoba került elhelyezésre. A televíziók Netflix-képesek és Smart funkcióval is bírnak.
A présházból közvetlenül egy hangulatos, fedett, majd nyitott teraszra léphetnek, ahol felejthetetlen élményt nyújt egy helybéli borkülönlegesség elfogyasztása, melyet a kihelyezett borválasztékból megvásárolhat! Az őszi, illetve téli hónapokban az apartmanház fűthető, így egész évben várjuk Önöket!

Kinek ajánljuk:

- kisebb vagy akár nagyobb családoknak, akik szeretnének pár napra kiszakadni a város zajából
-baráti társaságoknak, hiszen ideális helyszín közös nyaralásra vagy akár rendhagyó lány- illetve legénybúcsúra, születésnapok megünneplésére
-együtt túrázó társaságoknak, akik útjuk közben minőségi szállást keresnek
-kisebb cégeknek csapatépítésre

Növeljük a kényelmet!

A magas komfortérzet és a kellemes kikapcsolódás érdekében apartmanjaink a következő felszereléseket tartalmazzák

Hűtőszekrény

Hűtőszekrény

Főzőlap

Főzőlap

Ágyazható kanapé

Ágyazható kanapé

Parkoló

Parkoló

Közös konyha

Közös konyha

Zuhanyzó

Zuhanyzó

Franciaágy

Franciaágy

Mozgássérült parkoló

Mozgássérült parkoló

Cserépkályha

Cserépkályha

Légkondicionáló

Légkondicionáló

Akadálymentesített

Akadálymentesített

Galéria

2

2

6

6

7

7

4

4

5

5

8

8

9

9

Every product is designed
10

10

11

11

12

12

13

13

14

14

15

15

16

16

17

17

18

18

19

19

20

20

21

21